Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri pentru canalele de ventilatie Climaver Plus R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Panouri caserate pe o fata cu folie de al, hartie Kraft si armatura din fibra de sticla, iar pe cealalta fata cu folie de al si hartie Kraft, faltul marginii placii fiind o inovatie tehnologica care are ca rezultat obtinerea continuitatii caserarii, la interior, in sensul de circulatie al aerului.

In acest mod nu exista nici un contact intre cursul de aer si suprafata cantului placii. Conductele realizate astfel nu se deterioreaza in timpul operatiunii de curatire prin periere.

Panourile de tip Climaver Plus R, Climaver A2 si Climaver A2 Neto au conductivitatea termica de 0,032 W/mK, viteza maxima admisa de circulatia aerului in conductele confectionate fiind de 18 m/s la presiuni de 800 Pa si o temperatura de maxim 90 grade C.
  
Panouri rigide din vata minerala de sticla pentru canale de ventilatie si climatizare. Datorita proprietatiilor fonoabsorbante ale vatei minerale de sticla, utilizarea conductelor confectionate din panouri Climaver este cea mai buna solutie pentru reducerea zgomotului din instalatie. Se pot utiliza pentru canale de ventilatie si climatizare in care temperatura maxima a aerului din interiorul conductei nu depaseste 90 grade C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura